A Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karának Liszt Ferenc úti épületében mutatkozik be a Győri Természeti Kincskereső címet viselő kiállításunk. 21 győri természeti értéket bemutató tablóból és egy bevezető molinóból állt össze a kiállításunk, melyet igyekszünk minél több helyszínen, minél több embernek megmutatni, hogy a győriek ismerjék meg saját városuk természeti értékeit. Az Apáczai Karon bemutatkozó kiállítást ünnepélyes keretek között, jelentős sajtóérdeklődés mellett nyitottunk meg egy nappal azután, hogy Győr városa két helyi természetvédelmi értékkel gazdagodott.

A 2022. március 23-án rendezett megnyitón beszédet mondott Horváth Ferenc, a Reflex elnöke, Lajtmann Csaba programvezető, és Dr. Halbritter András a Széchenyi Egyetem tanszékvezető egyetemi docense.

A kiállítás a Reflex Környezetvédő Egyesület Környezet – Élmény - Közösség - Mutassuk meg közösségben Győr természeti és környezeti értékeit! elnevezésű, TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00307 azonosító számú projektjében valósul meg.