A kiállítási anyag, mely az egyesületünk „Megelőzni szabad - Fiatalok szemléletformálásával a hulladék-megelőzésért” című program keretében készült el, és amely a hulladék megelőzésre fókuszál, igen nagy érdeklődést váltott ki az iskolák körében. Közel 25 iskola jelezte, hogy igényt tart a kiállítás bemutatására az intézményükben. A projekt futamideje alatt csupán 10 iskolába jutott el a molinó-sorozat, de április-május hónapokban a többi iskola is bemutathatja tanulóinak az hulladék megelőzési tárlatot. A kiállítás március 18-án a győri Kossuth Iskolában mutatkozott be, aztán eljutott még a Tulipános Iskolába is. Győrből kérték a bemutatást még többek közt a Kodály, a Móricz, a Radó és a gyakorló iskolából is. Vidéken elsőként Enesén látták a kiállítást, de eljut még Győrújfalu, Győrság, Börcs, Ikrény, Rábapatona, Kisbajcs, Győrsövényháza, Nyúl és még számos település iskolájába. Számításaink szerint így a kiállítást március–május hónapok között akár 1000-1500 tanuló is megtekintheti.