A Reflex Környezetvédő Egyesület - az Agrárminisztérium által támogatott Zöld Forrás programjának keretében – ezúttal is a győri lakosok segítségét kéri. Ezúttal olyan helyeket, helyszíneket keresünk a városban, ahonnan hiányoznak a fák. Bizonyára mindenki volt már olyan helyzetben, hogy a nyári melegben a városban sétálva nem talált egyetlen árnyékot adó fát sem a közelében. Ilyenkor jut az eszébe az embernek, hogy elférne itt egy fa. Kampányunk elnevezése is erre utal: „Ide elférne néhány fa! Azt szeretnénk kérni a kampányba bekapcsolódó győriektől, hogy nyomtassák ki a mellékelt lapot, melyen a kampány címe található, és fényképezzék le a felirattal együtt azokat a helyeket, ahol szívesen látnának még több fát a városban. A résztvevők között emblémázott fém kulacsokat és pólókat sorsolunk ki!

Kérjük, hogy a beküldésnél jelöljék meg a kép születésének pontos helyszínét, illetve a beküldő nevét.

A kampány a Reflex Környezetvédő Egyesület „Közösségben a városi fákért” elnevezésű programjának keretében zajlik.

A program az Agrárminisztérium Zöld Forrás programja támogatásával valósul meg.

PTKF/ 543/ 2018.