A Reflex Környezetvédő Egyesület a HUMUSZ Szövetséggel közösen egy országos közbeszerzési pályázat szereplőjeként támogatást szeretne nyújtani azoknak az oktatási intézményeknek, melyek Ökoiskola címmel rendelkeznek, és e címet a jövőben is meg kívánják tartani, vagy a közeljövőben szeretnének pályázni ilyen címre, illetve ha az Örökös Ökoiskola címre pályáznak. Egyesületünk egy több éves program során ingyenes útmutatók, segédanyagok, személyes tanácsadások és térítésmentes akkreditált képzések révén segíti a nyugat-dunántúli régióban az Ökoiskolák hálózatának bővítését, illetve a különböző címekre pályázó intézmények felkészülését.

E tevékenység keretében tájékoztatunk minden érdeklődő óvodát és iskolát arról, hogy 2014. június 27-én, a győrszentiváni Móricz Zsigmond Általános Iskolában (9011 Győr, Vajda János u. 25.) Információs Napot tartunk azon iskolák számára, akik meg szeretnének ismerkedni a Ökoiskola Programmal, illetve akik a Ökoiskola vagy az Örökös Ökoiskola címre szeretnének pályázni a közeljövőben.

Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött! Regisztrálni az alábbi linkeken lehet:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?usp=sharing&formkey=dEdfTEM4cnBwS0lsRURnUk9HTWlrZkE6MA#gid=0

A fenti linkekre kattintva további információkat is találhatnak az Információs Napra vonatkozóan.

A jelentkezési határidő: 2014. június 25. (12.00 óra)

Bízunk benne, hogy minél több oktatási intézmény fogadja el a meghívásunkat, és minél több intézményi munkatárs tiszteli meg a rendezvényünket!

 

Mellékletek:
FájlFájlméret
Fájl letöltése (Meghívó Infónap Iskola.doc)A rendezvény meghívója96 kB

Reflex-ház beosztása

EFOP - program

TOP - program

KEHOP - program

Papírkalkulátor

 

 

Megelőzési kisokos

 


 

Ökoiskola

Okosuli

Zöld óvoda

Zöld ovi

Ökológiai lábnyom számítás

Ökológiai lábnyom számítás