Egyesületünk a Miniszterelnökség által biztosított forrásból a Nemzeti Együttműködési Alap Kollégiumainak a 2021. évre vonatkozó „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2021.” című pályázati kiírásán támogatást nyert el a környezeti tanácsadó tevékenységének segítésére. A támogatás kezelője a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. A támogatásnak köszönhetően a Reflex Környezetvédő Egyesület győri, központi irodájában (9024 Győr, Bartók B. út 7.) várjuk személyesen az ügyfeleket, továbbá telefonon (96-316-192), illetve e-mailben (Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.) is állunk rendelkezésére a környezeti problémával hozzánk fordulóknak. Tanácsadó szolgálatunk az év minden munkanapján 9 és 16 óra között fogadja a megkereséseket.

Bővebben...

Az elmúlt napokban Abda község lakói és önkormányzata kereste meg kéréssel a Reflex Egyesületet. A kérés oka a településen átmenő Budapest-Hegyeshalom vasútvonal, valamint a település határában húzódó M1 autópálya zajszennyezése. A község déli oldali utcáiban állandósult környezeti probléma kapcsán létrehozott társadalmi munkacsoportban a Reflex vállalta, hogy kontroll zajmérést végez több héten át (több helyszínen, más-más napszakban), illetve, hogy egy összefoglaló elemzést ad a települési vezetésnek a tapasztaltakról. A résztvevők célja egy vasúti zajvédő fal, valamint örökzöldekből telepített növénysáv kialakításának elérése, az ez ügyben való közös érvelés és lobbizás.

Bővebben...

Kellemetlen kapcsolatba kerültünk a vízzel. A környezeti tanácsadó irodánk - a felette lévő lakásban történt csőtörés miatt - beázott. Az átvizesedett plafon balesetveszélyes lett, a hulló nedves vakolatot menthetetlenül javítani kellett. S ha már erre kényszerültünk, hogy javítsuk, „ha már lúd, akkor legyen kövér" elven, neki álltunk az iroda teljes felújításának. 

Bővebben...

Látogassa meg a KÖTHÁLÓ Zöld Infólánc honlapját, tájékozódjon Győr és környéke környezeti állapotáról, továbbá a környezettudatossághoz, környezetvédelemhez kapcsolódó anyagokat talál az oldalon, de tájékozódhat országos adatokról is, illetve Debrecen, Esztergom, Miskolc, Nyíregyháza, Pomáz, Salgótarján, Túrkeve és Veszprém városok környezeti állapotáról is.

Jó böngészést kívánunk!

Kötháló irodái

A Környezeti Tanácsadó Irodák elérhetőségeit EZEN az oldalon találja.

Elégedettségmérő kérdőív

Elektronikusan is kitöltheti elégedettségmérő kérdőívünket ITT.

A Reflex Környezetvédő Egyesület „A környezeti tanácsadás fejlesztése a Nyugat-Dunántúlon fókuszban a hulladékcsökkentés lehetőségeivel” című pályázata az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Bővebben...

Reflex-ház beosztása

EFOP - program

TOP - program

KEHOP - program

Papírkalkulátor

 

 

Megelőzési kisokos

 


 

Ökoiskola

Okosuli

Zöld óvoda

Zöld ovi

Ökológiai lábnyom számítás

Ökológiai lábnyom számítás