A bőbeszédű diófa címmel mutatja be a győri Vaskakas Bábszínház legújabb darabját 2015. november 1-én. Az előadás elkészítéshez a Reflex Környezetvédő Egyesület egyik nemzetközi pályázatán keresztül az Európai Unió EuropeAid programja is támogatást nyújtott. Az együttműködésnek köszönhetően a Reflex Környezetvédő Egyesület tagjai ingyenesen, míg az Éghajlatvédelmi Szövetség tagjainak képviselői féláron hallgathatják meg a diófa meséjét! A részletekért kattintson!

Ugye neked is fontosak a fák? Mert nekünk azok! Ezért is kerestük meg a Vaskakas Bábszínházat, hogy mi lenne, ha egy olyan darabot készítenének, ami a fákról szól, és élményszerűen ismertet meg kicsiket és nagyokat a témával. Így született meg „A bőbeszédű diófa” előadás. Mi már bekukkantottunk a díszletek mögé és biztosíthatunk, nagyon jó lesz!

A bőbeszédű diófa aktuális előadásainak dátuma:
- 2015. november 1. (premier!)
- 2015. november 8.
- 2015. december 27.

A Reflex Környezetvédő Egyesület tagjai ingyenesen, míg az Éghajlatvédelmi Szövetség tagjainak képviselői fél áron hallgathatják meg a diófa meséjét! Amennyiben szeretnél kedvezményes jegyet igényelni az előadás előtt legkésőbb három nappal jelezd igényedet az alábbi címen elérhető adatlap kitöltésével:

A beérkezett adatlapok alapján a kedvezményes részvételre jogosult érdeklődőknek e-mailben küldjük el a kedvezmény igénybevételéhez az igazolást!

A kedvezmény igénybevételéhez az igazolást kinyomtatva vidd magaddal az előadásra!