Az alábbiakban megtekinthető a Pápateszér, Farkashegy 16. sz. alatt található Reflex Ökológiai Központ és Erdei Iskola által kínált szállás- és egyéb szolgáltatások díjainak aktuális (2018) összegeit tartalmazó táblázat, valamint a szállásfoglalással kapcsolatos egyéb fontos információk is olvashatók.

Bővebben...

A Reflex Ökológiai Központ és Erdei Iskolába látogatók számára összefoglaljuk azon lehetőségeket, melyekkel a helyszín a legegyszerűbben megközelíthető. Kérjük, részesítsék előnyben a környezetbarát közlekedési megoldásokat!

Bővebben...

Az oktatóközpontunk és erdei iskolánk lakói számára fontos lehet tudni a településen működő szolgáltatások elérhetőségeit, valamint azok fellelhetőségét a faluban. Ennek érdekében tesszük itt közzé az ezekre vonatkozó legfontosabb információkat, valamint egy tájékoztató térképet.

Bővebben...

A Reflex Erdei Iskola és Ökológiai Központ házirendje a csatolt fájlban itt, kinyomtatva az épület földszintjén, a felső szintre vezető lépcső lépcső mellett balra található.

Kérem, hogy az épület első igénybe vétele előtt  a házirendet olvassák végig, a használattal kapcsolatos javaslatokat, az esetleges hiányosságokat a REFLEX-HÁZ VENDÉGKÖNYVÉBE jegyezzék be, vagy a Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez. címre küldjék el!

Mellékletek:
FájlFájlméret
Fájl letöltése (házirend.pdf)Házirend43 kB

Bővebben...

Reflex-ház beosztása

EFOP - program

TOP - program

KEHOP - program

Papírkalkulátor

 

 

Megelőzési kisokos

 


 

Ökoiskola

Okosuli

Zöld óvoda

Zöld ovi

Ökológiai lábnyom számítás

Ökológiai lábnyom számítás