Kellemetlen kapcsolatba kerültünk a vízzel. A környezeti tanácsadó irodánk - a felette lévő lakásban történt csőtörés miatt - beázott. Az átvizesedett plafon balesetveszélyes lett, a hulló nedves vakolatot menthetetlenül javítani kellett. S ha már erre kényszerültünk, hogy javítsuk, „ha már lúd, akkor legyen kövér" elven, neki álltunk az iroda teljes felújításának.

Bővebben...

Látogassa meg a KÖTHÁLÓ Zöld Infólánc honlapját, tájékozódjon Győr és környéke környezeti állapotáról, továbbá a környezettudatossághoz, környezetvédelemhez kapcsolódó anyagokat talál az oldalon, de tájékozódhat országos adatokról is, illetve Debrecen, Esztergom, Miskolc, Nyíregyháza, Pomáz, Salgótarján, Túrkeve és Veszprém városok környezeti állapotáról is.

Jó böngészést kívánunk!

Kötháló irodái

A Környezeti Tanácsadó Irodák elérhetőségeit EZEN az oldalon találja.

Elégedettségmérő kérdőív

Elektronikusan is kitöltheti elégedettségmérő kérdőívünket ITT.

A Reflex Környezetvédő Egyesület „A környezeti tanácsadás fejlesztése a Nyugat-Dunántúlon fókuszban a hulladékcsökkentés lehetőségeivel” című pályázata az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Bővebben...

Energizair