A Reflex Környezetvédő Egyesület és a Pápateszéri Római Katolikus Plébánia együttműködésében megvalósuló EFOP-program iránt érdeklődő iskolás fiatalokat és pedagógusokat várjuk szeretettel közösségfejlesztő programunkra, melyet 2019. szeptember 20-án, 14-órától rendezünk meg a Reflex farkashegyi oktatóközpontjában. Az esemény a Pápateszéri Általános Iskola által szervezett autómentes naphoz kapcsolódik. Egy - a környezetbarát közlekedés népszerűsítését célzó - kerékpáros túrát szerveznek azon a napon az iskola tanulóinak és pedagógusainak részvételével. A túra útvonalát úgy határozták meg, hogy az érintse a Reflex Egyesület farkashegyi oktatóközpontját is. A hozzánk érkező, ott megpihenő kirándulókat hívjuk meg közösségfejlesztő programunkra, mely során főzőklub keretében ezúttal kürtöskalácsot fogunk sütni a gyerekekkel közösen.

A program a Reflex Környezetvédő Egyesület és a Pápateszéri Római Katolikus Plébánia - HÉT² - Hit - Hagyomány - Érték - Élmény - Tudás - Természet közösségfejlesztés Pápateszéren és mikrotérségében elnevezésű, EFOP-1.3.7-17-2017-00196 azonosító számú projektjében valósul meg.

PROGRAM:

14:00 - 14:10                        A KIRÁNDULÁS RÉSZTVEVŐINEK KÖSZÖNTÉSE

14:10 - 14:30                        ISMERKEDŐ KÖZÖSSÉGFEJLESZTŐ JÁTÉKOK

14:30 - 16:00                        KÖZÖS KÜRTÖSKALÁCS-SÜTÉS

16:00 - 16:30                        TOVÁBBI SZÓRAKOZTATÓ KÖZÖSSÉGFEJLESZTŐ JÁTÉK

Bővebb információ az eseményről

Lajtmann Csaba, programvezető  -  tel.:  30/232-6658