A Reflex Egyesület az idei évben 10. alkalommal rendez pápateszéri oktatóközpontjában természetfotós tábort 2016. július 31. és augusztus 6. között. A Reflex Környezetvédő Egyesület jubileumi táborába elsősorban olyan, 13-23 év közötti fiatalokat várunk, akik rendelkeznek alapvető számítógépes és valamilyen szintű fényképezőgép használati ismerettel, de a napjainkban mindenkit elöntő képáradatban nincs meghatározó előképzettségük a vizuális kultúra területén a „jó” kép kiválasztására. Célunk e képesség fejlesztése, az eszközhasználat tudatos szintre emelése, a fényképezőgép funkcióinak ismerete. A természetfotós tábor 7 napja alatt megtanítjuk a résztvevőket a tudatos képkészítés alapjaira. Szeretnénk megismertetni a részvevőket a természetfotózás írott és íratlan szabályaival, a környezettudatos, a világ dolgaira odafigyelő fotográfus képével.

 

A saját fényképezőgép követelmény, legyen az akár a legegyszerűbb digitális eszköz is.

A szervezésért Nagy Péter (30/28-99-940) a Reflex Környezetvédő Egyesület programvezetője felel, a természetfotós tábor szakmai vezetője Szabó Béla fotóművész.

A jelentkezési lapot (kiskorúak esetében a szülő aláírásával) kitöltve és aláírva kell eljuttatni a Reflex Környezetvédő Egyesület irodájába (9024 Győr, Bartók Béla út 7.). Visszaigazolás a jelentkezés sorrendjében!

A részvételi díj összegéből 16.000 forint előleget legkésőbb június 30-ig kell befizetni személyesen, vagy átutalni a Reflex Környezetvédő Egyesület 11737007-20206734 számú számlájára. A fennmaradó 16 000 forintot (10 %-os kedvezmény esetén 12 800 forintot) a táborba érkezés napján, a helyszínen számla ellenében készpénzben kell befizetni.

(A részvételi díjból a REFLEX Környezetvédő Egyesület tagjai, a táborba jelentkező testvérek valamint a táborban már korábban is részt vett jelentkezők10 százalékos kedvezményt kapnak.)

Reflex-ház beosztása

EFOP - program

TOP - program

KEHOP - program

Papírkalkulátor

 

 

Megelőzési kisokos

 


 

Ökoiskola

Okosuli

Zöld óvoda

Zöld ovi

Ökológiai lábnyom számítás

Ökológiai lábnyom számítás