A Reflex Környezetvédő Egyesület részvételével zajló nemzetközi RENOVERTY projekt célja az energiaszegénység feltérképezése a vidéki térségekben, és ez alapján energiahatékonysági útitervek kidolgozása az Európai Unió több vidéki területén.

A projekt keretében készült - magyar nyelven is elérhető - kérdőív segít a vidéki energiaszegénység mögött álló tényezők azonosításában, és annak megismerésében, hogy milyen lehetőségek segíthetik, illetve milyen tényezők gátolják a probléma enyhítését célzó energiahatékonysági törekvéseket.

A linkre kattintva a kérdőív angol nyelven jelenik meg, de a kérdőív jobb felső részén található "Languages" menü alatt át lehet állítani magyar nyelvű szövegre.

A felmérésbe az energetikai korszerűsítés folyamatának valamennyi szereplőjét szeretnénk  bevonni, helyi és országos szinten egyaránt (helyi szakemberek, tudományos/kutatói körök, szakmai érdekképviseletek, civil szervezetek, szakhatóságok, épületenergetikai szakértők, az építőipar, az ingatlanpiac és az üzleti élet képviselői, finanszírozó szervezetek).

A kérdőív kitöltésének határideje: 2023. június 30. 18.00 óra.

Meghosszabbított határidő: 2023. július 7. 18.00 óra

A kérdőívet ezen a linken lehet kitölteni:

A felmérés kitöltése kevesebb, mint 10 percet vesz igénybe és több olyan kérdést is tartalmaz, ahol személyes véleményére vagyunk kíváncsiak. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nincsenek jó vagy rossz válaszok. A részvétel önkéntes; a kitöltés bármikor megszakítható.

Részvételét előre is köszönjük!