A Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karának Liszt Ferenc úti épületében mutatkozik be a Győri Természeti Kincskereső címet viselő kiállításunk. A kiállítás annak a kampánynak az eredményeként jött létre, melyet még 2020 nyarán indított a Reflex a Kisalföld napilappal és az Oxygen Médiával közösen. A médiakampány célja, melynek keretében 30 természeti kincset versenyeztettünk meg egymással egy közönségszavazáson, a Győrben fellelhető környezeti kincsek felfedezése volt. Közülük választottunk ki azt a 21 győri természeti értéket, melyeket 60x160 cm-es molinókon dolgoztunk fel. Ezekből és egy bevezető tablóból állt össze a kiállításunk, melyet igyekszünk minél több helyszínen, minél több embernek megmutatni, hogy a győriek ismerjék meg saját városuk természeti értékeit.

Az Apáczai Karon bemutatkozó kiállítást ünnepélyes keretek között, jelentős sajtóérdeklődés mellett nyitottunk meg egy nappal azután, hogy Győr városa két helyi természetvédelmi értékkel gazdagodott. A 2022. március 23-án rendezett megnyitón beszédet mondott Horváth Ferenc, a Reflex elnöke, Lajtmann Csaba programvezető, és Dr. Halbritter András a Széchenyi Egyetem tanszékvezető egyetemi docense.

A kiállítás a Reflex Környezetvédő Egyesület Környezet – Élmény - Közösség - Mutassuk meg közösségben Győr természeti és környezeti értékeit! elnevezésű, TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00307 azonosító számú projektjében valósul meg.

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Reflex-ház beosztása

EFOP - program

TOP - program

KEHOP - program

Papírkalkulátor

 

 

Megelőzési kisokos

 


 

Ökoiskola

Okosuli

Zöld óvoda

Zöld ovi

Ökológiai lábnyom számítás

Ökológiai lábnyom számítás